Autor Tema: Svinjetina  (Pročitano 6318 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Anit@

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 757
  • Member since: Mar 18, 2012

Odg: Svinjetina
« Odgovor #15 poslato: 12 Septembar, 2012, 19:54:57 »
Evo mene,nisam dugo nista postavljala  sm redface

-mesnati svinjski grkljan (kuvala sam ga 2 sata)
-testenina sa jogurtom
-jabuka
-tikvica
-paprika
-sremus
-lan,susam,bundeva,suncokret



Van mreže Atila

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 900
  • Atila The Silent Killer
  • Member since: Mar 23, 2012

Odg: Svinjetina
« Odgovor #16 poslato: 17 Septembar, 2012, 18:07:17 »
Atilin prvi! obrok po novom režimu  sm duvandzija

svinjeća rebra s mesom
tjestenina (kuhana u juhici od svinjetine)
rajčica, paprika, jabuka (sve umješano sa tjesteninom i juhicom)
naribani češnjak
jaje + ljuska
dime začin

“Dogs do speak, but only to those who know how to listen.”
― Orhan Pamuk

Van mreže BlackKan

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 6029
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Svinjetina
« Odgovor #17 poslato: 19 Septembar, 2012, 18:08:03 »
sta rade ove mlade snage  sm prst gore

-kuvana svinjska jetra
-kuvani svinjski jezik
-makarone s jajce
-kiselo mleko
-ovsene pahuljice
-suvi persun


 

Van mreže Atila

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 900
  • Atila The Silent Killer
  • Member since: Mar 23, 2012

Odg: Svinjetina
« Odgovor #18 poslato: 21 Septembar, 2012, 18:34:01 »
*svinjeća poplućnica (srce, jetrica...)
*tjestenina
*blitva
*maslinovo ulje
*šljive
*dime začin

“Dogs do speak, but only to those who know how to listen.”
― Orhan Pamuk

Van mreže BlackKan

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 6029
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Svinjetina
« Odgovor #19 poslato: 28 Septembar, 2012, 08:52:29 »
a sta kazes na ovo - kuvane svinjske nogice za dorucak,bez dodataka  sm duvandzija


Van mreže Kaća

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 5498
  • Member since: Aug 03, 2012

Odg: Svinjetina
« Odgovor #20 poslato: 01 Novembar, 2012, 16:42:52 »
- kuvane iznutrice
- šargarepa
- jogurt
- semenke bundeve, lana, suncokreta i susam
- malo mandarine
meso - oko 450 grama
sve ostalo - oko 110-120 grama

I da stavim opet sliku

Nisu loša vremena, nego čovek.

Van mreže BlackKan

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 6029
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Svinjetina
« Odgovor #21 poslato: 16 Novembar, 2012, 20:15:37 »
-svinjske iznutrice
-pirinac,
-sargarepa,karfiol(kuvano sve zajedno)
-jogurt

 

Van mreže BlackKan

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 6029
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Svinjetina
« Odgovor #22 poslato: 29 Novembar, 2012, 16:58:56 »


-svinjski grkljani
-svinjsko srce
-svinjski rep
-pirinac
-jogurt
-sargarepa,karfiol,suvi persun

 

Van mreže BlackKan

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 6029
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Svinjetina
« Odgovor #23 poslato: 19 Decembar, 2012, 14:08:15 »
-svinjsko srce
-svinjski grkljan
-svinjska noga(pola)
-pirinac,sargarepa
-malo spanaca
-jogurt
-stni zacini

 

Van mreže BlackKan

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 6029
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Svinjetina
« Odgovor #24 poslato: 24 Decembar, 2012, 19:52:19 »
-svinjski jezik,jetra,slezina
-pirinac
-sir
-maslinovo ulje
-svezi persun


Van mreže Anit@

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 757
  • Member since: Mar 18, 2012

Odg: Svinjetina
« Odgovor #25 poslato: 29 Decembar, 2012, 19:06:05 »
-svinjske usi,nogice,rep,rilo
-ovsene pahuljice u jogurtu
-sargarepa
-lan,susam,suncokret,bundeva