Autor Tema: Svi recepti  (Pročitano 34545 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dig.iTallEVIL

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 4494
  • Member since: Mar 16, 2012

Svi recepti
« poslato: 18 Mart, 2012, 00:19:20 »
- Pirinach sa shargarepom
- 3 jaja iz mikrotalasne
- Pechenica iz mikrotalasne (da zamirishe)
- Srz iz 3 junece kosti (puna chinijica)
- Pomeshano sa kashikom pavlake
- Canina alge
- Ulje konoplje
- Listic edamera




Van mreže AA

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 8854
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Recepti za kuvana jela
« Odgovor #1 poslato: 18 Mart, 2012, 00:21:06 »
    Vrat od velike ćurke i meso sa krila
    250 gr. Škembica
    Šnicla telećeg vrata
    34 mala režnja slaninice
    10 Listova seckane blitve
    Pola veze peršuna
    Pola paradajza
Narendano:
    1 Čen belog luka
    4 Male šargarepe
    1 Tikvica
    Malo kozjeg mladog sira (da zgusne)
    zaleđenu ćuretinu sam otopila kuvajući je u vodi sa slaninicom
    kad je bila odleđena, ubacila ostalo i isključila



 

Van mreže AA

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 8854
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Recepti za kuvana jela
« Odgovor #2 poslato: 18 Mart, 2012, 00:21:36 »
    Komadi junećeg vrata
    Mlevena junetina sa malo pirinča (ostalo od punjenja paprika)
    Narendana tikvica i šargarepa



Van mreže Cubi

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 8070
  • Member since: Mar 18, 2012

Odg: Recepti za kuvana jela
« Odgovor #3 poslato: 18 Mart, 2012, 00:22:04 »
    Poluskuvana junetina
    Nekoliko parčića žive junetine
    Blago rastopljen beli nemasni sir (da im bude zanimljivije)
    Peršun
    Malo belog luka
    Prepeličije jaje



Van mreže Cubi

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 8070
  • Member since: Mar 18, 2012

Odg: Recepti za kuvana jela
« Odgovor #4 poslato: 18 Mart, 2012, 00:22:33 »
    Juneća džigerica
    Juneći jezik
    Pirinač
    Šargarepa
    Paprika
    Malo belog luka


Van mreže AA

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 8854
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Recepti za kuvana jela
« Odgovor #5 poslato: 18 Mart, 2012, 00:23:50 »
   Supa od celog pileta
    Pile u šerpu istranžirano, preliveno vodom, kuva se...
    Pred kraj dodala 2 tikvice, šargarepu i pola paradajza
    Na kraju narendala beli luk
    Dodala mlevenu papriku
    Peršun, majčinu dušicu i malo đumbira


Van mreže AA

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 8854
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Recepti za kuvana jela
« Odgovor #6 poslato: 18 Mart, 2012, 00:24:23 »
    Tripice
    Juneći jezik
    Šargarepice
    Tikvica
    Paradajz
    Mladi krompirić
Začini su:
    Beli luk
    Peršun
    Malo morske soli
    Maslinovo ulje



Jezik sam bacila na ulje, pa prelila vodom da pusti mirise u supicu.
Posle 10 minuta sam ubacila tripice, i to je sve proključalo za minut dva.
Svo povrće sam narendala i ubacila dok je ključalo, te ugasila.
Krompir je skuvan sa strane u nasem ručku pa sam ubacila i njega.


Van mreže Cubi

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 8070
  • Member since: Mar 18, 2012

Odg: Recepti za kuvana jela
« Odgovor #7 poslato: 18 Mart, 2012, 00:26:01 »
Juneća rebra, zapečena sa pirinčem, šargarepom i tikvicama
Na kraju malo junećeg jezika


Van mreže Cubi

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 8070
  • Member since: Mar 18, 2012

Odg: Recepti za kuvana jela
« Odgovor #8 poslato: 18 Mart, 2012, 00:26:31 »
2 x pileće grudi
2 x batak
Koren peršuna
Šargarepica
Dodatni peršun

Povrće kuvano sve sa mesom, kostima i kožicom





Van mreže Cubi

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 8070
  • Member since: Mar 18, 2012

Odg: Recepti za kuvana jela
« Odgovor #9 poslato: 18 Mart, 2012, 00:27:44 »
Teleće srce
Teleći jezik
Pirinač skuvan sa cveklom, tikvicama, šargarepom (zato je ovako crven, pustila cvekla boju)
Jaje od prepelice





Van mreže Cubi

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 8070
  • Member since: Mar 18, 2012

Odg: Recepti za kuvana jela
« Odgovor #10 poslato: 18 Mart, 2012, 00:28:13 »
Juneće srce
Juneći bubreg
Cvekla
Tikvice
Šargarepa
Beli luk
Malo testenine
Jogurt




Van mreže AA

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 8854
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Recepti za kuvana jela
« Odgovor #11 poslato: 18 Mart, 2012, 00:30:36 »
  • 450 gr Pilećeg belog mesa, skuvano u komadu, da unutra bude živo
  • Kuvano sa pirinčem koji je kuvan da bude tvrd kao za nas.
  • Kad[size=78%] sam izvadila meso, u pirinač sam ubacila koren peršuna, list celera, [/size]
šargarepu i jabuku+ polu čarobnu mešavinu-suncokret+susam+lan (nema
kokosa, đumbira i sl, pa je polu čarobna) (na kraju sam pola svega sem
mesa osavila za sutra, jer je bilo mnogo pirinča za moj ukus
  • Sve pomešala i dodala mladi kozji sir i maslinovo ulje.

Van mreže AA

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 8854
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Recepti za kuvana jela
« Odgovor #12 poslato: 18 Mart, 2012, 00:31:18 »
  • Malo kuvana jagnjetina(živa iznutra)
  • Ovčije kiselo mleko
  • Rovito jaje (ostalo od jutra)
  • Čarobna mesavina (susam, suncokret, lan, kokos)
  • Peršun
  • Vlašac
  • Preliveno jagnjećom supom bez začina
Dezert:
  • Živa mesnata jagneća kost
  • Mislim da nikad nista sladje nije pojeo

Van mreže AA

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 8854
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Recepti za kuvana jela
« Odgovor #13 poslato: 18 Mart, 2012, 00:33:35 »
  • Juneća rebra i jezik odleđeni u rerni sa
  • Samlevenim (u blenderu)
  • Škembićima
  • Jabukom
  • Šargarepom
  • Tikvicom
  • Peršunom



Van mreže Shnaulove

  • Jr. Member
  • **
  • Poruke: 96
  • Member since: Mar 17, 2012

Odg: Recepti za kuvana jela
« Odgovor #14 poslato: 18 Mart, 2012, 00:37:39 »
  • Juneće srce srednje dinstano
  • Špageti
  • Malo paradajz soka
  • Peršun
  • I na kraju opet koziji sir