Una, za pocetak, dobrodsli na forum
Drago mi je vidjeti jos malinoa ovdje

Divno napisano 'uputstvo' imate na prvoj strani ove teme, pa procitajte redom i ostale strane, i vec cete biti upuceni kako i sta.
http://prirodapasa.com/index.php?topic=493.0Pedigree izbacite iz ishrane pod hitno, izrazito je losa hrana, pogotovo za stene u razvoju.
Ja imam malinou, na sirovoj ishrani je otkad je dosao kod mene sa svoja 3 mjeseca, sad ima 5 godina, i za zivota je mozda pojeo maksimalno 5kg granula. Sirova ishrana nije neka prevelika nauka, upoznajte se sa osnovnim principima, i necete imati problema. Obratite paznju da stencima treba vise hrane po kg tjelesne mase nego odraslom psu. Neka Vam slika ispod bude neka polazna tacka za kolicinu, pa je postepeno prilagodite svom psu (ako se deblja smanjite kolicinu i obrnuto). Dok je stene, bolje je da bude na donjoj, nego na gornjoj granici tezine, pogotovo jer je velika rasa. Mada, s obzirom na rasu koju imate, cisto sumnjam da ce debljanje da bude problem, jer se ponasaju kao da su na struju skopcani 0-24h

edit - ovi postoci na slici se odnose na kolicinu hrane u odnosu na tjelesnu masu psa

Otvorite joj temu na dijelu predstavljanja, da vidimo jos slicica malog zvrka