cao dragi ljubitelji pasa...hocu da podelim svoje LOSE iskustvo sa veterinarom Ristom iz YBC-a, covek je totalna budala, nacin komunikacije potpuno neprofesionalan. Inace to je ambulanta u Yu biznis centru, u kojoj radi i Magas. Ja sam saradjivala samo sa tim Ristom, prvo je uradio sterilizaciju mom psu, zenki, to je bilo ok, bez komplikacija, ali u svakom sledecem dolasku gubila sam poverenje, pokazuje povrsan, nepristojan odnos prema klijentima. Taj covek je upropastio mog psa, naime, ona je slomila nokat, koji nije rasta, ostao je tako polomljen. U igri sa psima ga je zakacila negde i pojavio se gnoj, to je jako bolelo, momentalno sam otisla kod njih, i taj Rista je rekao da je najbolje da se nokat amputira, posle razmatranja dosli smo do zakljucka da je to najbolje resenje. Operacija je uradjena, oporavak je trebao da traje 15 dana, ali ona se oporavljala dva meseca. Placano je dodatno sve sto su trazili, lekovi, previjanje, inekcije, dodatni rengenski snimci, pored redovne cene operacije. Inace imaju jake cene. Sta se na kraju desilo, pas je nastavio da hramlje na tu nogu, nakon mojih dolaska i molba za objasnjenje zasto ona vise ne moze da hoda normalno i sta se zapravo desilo, on je poceo da se ogradjuje i da prica kako pas hramlje na drugu nogu a ne tu gde je amputiran nokat, sto je verovatno posledica preopterecenosti te noge, jer je druga bila bolna nakon operacije. To nije kraj pored bezanja od odgovornosti, rekao je da on vise ne zna sta da radi i da ne moze da pogleda psa jer to treba da se plati. Napominjem pas je hodao najnormalnije i sa polomljenim noktom. Znaci on je povredio zivac prilikom operacije ili napravio neki drugi problem. Ja sam zgrozena, isla sam kod njih 4 godine, bila sam jedna od boljih musterija koje su imali. Inace taj Rista valjda radi i na fakultetu. Naveli su me da se uradi operacija koja nije bila neophodna i koja je izuzetno komlikovana, jasno mi je da svaki pas reaguje drugacije, ali ovo ogradjivanje i primitivizam je za svaku osudu. Klonite se Riste, covek je dno!