Uzas !!! a kada smo vec kod kocenja,moram da pohvalim svog dragog muza... Rita, koju cesto ovde spominjem, je njegov studentski pas, bila je par sa Keni... I pari on nju, sve napreduje kako treba, tremin za par dana, sve ok... I u toku noci, pocne Rita da cvili, zavukla se ispod kreveta na razvlacenje i ni da mrde...Jedno, drugo, trece... ne znam koje se bese zaglavilo, ali, moj dragi nije imao kud, zavuce lepo ruku i zavrse kocenje do kraja... Na kraju balade, 11 stenaca, zdravih i pravih, pas bez trauma, koji je doziveo lepu starost od 11.5 godina... stos je bio u tome, sto se dama okotila u garsorenji od 30 kvadrata, a sutradan je trebalo da idu za selo gde joj je bio obezbedjen kompletan smestaj...I svih 11 stenaca, Rita i Keni, svi zajedno, bez okakvih problema...Inace, moj dragi je ekonomista, nema veze sa medicinom... Keni je bila pod nadzorom veterinara, i iako je imala 9 stenaca,lepih i zdravih, upalila joj se podrepna zlezda pa je ostala bez dlake...Pravila ocigledno nema, ali nadam se da je ova moja lepa prica malo ublazila gorak ukus prethodne !!