Autor Tema: Jagnjeće, ovčije i jareće meso  (Pročitano 7294 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Поп

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 3650
  • Member since: Mar 16, 2012

Jagnjeće, ovčije i jareće meso
« poslato: 13 Jul, 2012, 09:35:35 »
- ovčije srce
- ovčija dziga
- pileće belo
- šargraepa
- peršun
- pileća supa



Van mreže krisb

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 5762
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Jagnjeće, ovčije i jareće meso
« Odgovor #1 poslato: 13 Jul, 2012, 10:18:43 »
-par listova zelene salate
-otkoštene jagnjeće glave sa pirinčom i šargarepom, dodata i cima
-dva jagnjeća jezika i pola mozga (ostalo otišlo u šerpu)
-surutka



Van mreže Gremium

  • Full Member
  • ***
  • Poruke: 118
  • Member since: Mar 20, 2012

Odg: Jagnjeće, ovčije i jareće meso
« Odgovor #2 poslato: 13 Jul, 2012, 10:18:50 »
- Sveža jagnjetina ( 20-ak kg).
- Pirinač ( 10 kg).
- Testenina ( makarone) 5kg.
- Šargarepa,suncokretovo hladno cedjeno ulje i još po koji začin.

Sve se priprema posebno.Na kraju se sjedinjuje i meša. Količina podmiruje dvodnevne potrebe.


Jagnjetina.

Van mreže Поп

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 3650
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Jagnjeće, ovčije i jareće meso
« Odgovor #3 poslato: 13 Jul, 2012, 10:19:08 »


- jagnjeće srce i ovčije meso

Van mreže krisb

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 5762
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Jagnjeće, ovčije i jareće meso
« Odgovor #4 poslato: 13 Jul, 2012, 10:33:17 »
- jagnjeće srce, pluća, jetra
- makarone, pred kraj kuvanja dodata rendana šargarepa i zelje
- sir


Van mreže Поп

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 3650
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Jagnjeće, ovčije i jareće meso
« Odgovor #5 poslato: 13 Jul, 2012, 10:33:36 »


- jagnjeće srce i dziga
- uneće mesnate kosti
- paradajz
- jabuka
- cima
- maslinovo ulje
- pirinač

Van mreže Grivana

  • Sr. Member
  • ****
  • Poruke: 266
  • Member since: Mar 17, 2012

Odg: Jagnjeće, ovčije i jareće meso
« Odgovor #6 poslato: 13 Jul, 2012, 12:30:09 »
 - Jagnjeca glava
- Nektarina


Van mreže krisb

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 5762
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Jagnjeće, ovčije i jareće meso
« Odgovor #7 poslato: 13 Jul, 2012, 12:30:23 »


Van mreže Поп

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 3650
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Jagnjeće, ovčije i jareće meso
« Odgovor #8 poslato: 13 Jul, 2012, 12:30:55 »
- jagnjeća glava
- jagnjeće srce i dziga
- kefir
- pirinač
- šargarepa
- banana
- žumance


Van mreže BlackKan

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 6029
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Jagnjeće, ovčije i jareće meso
« Odgovor #9 poslato: 16 Avgust, 2012, 19:33:39 »
-jagnjece iznutrice
-kukuruzni griz
-jaje
-sir
-ovsene pahujice
-suseni persun

 

Van mreže krisb

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 5762
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Jagnjeće, ovčije i jareće meso
« Odgovor #10 poslato: 18 Avgust, 2012, 19:51:32 »
-ovčetina
-testenina
-kruška


Van mreže Поп

  • Old Member
  • *****
  • Poruke: 3650
  • Member since: Mar 16, 2012

Odg: Jagnjeće, ovčije i jareće meso
« Odgovor #11 poslato: 29 Avgust, 2012, 16:19:49 »


- ovčije srce i dziga
- pola jagnjeće glave
- kefir
- prepeličije jaje
- paradajz
- peršun
- testo

Ladno nisam stavio burag, a hteo sam  :zb:

Van mreže Atina

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 906
  • Member since: Aug 26, 2012

Odg: Jagnjeće, ovčije i jareće meso
« Odgovor #12 poslato: 01 Septembar, 2012, 12:09:57 »
- Jagnjeća rebra
- Blendirano povrće sa organima
- Jagnjeća masnoća


Van mreže Atila

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 900
  • Atila The Silent Killer
  • Member since: Mar 23, 2012

Odg: Jagnjeće, ovčije i jareće meso
« Odgovor #13 poslato: 27 Septembar, 2012, 14:30:46 »
*ovčje srce, jetrica, pluća
*prepečeni kruh zaliven umakom
*umak: mljeveni losos, maslinovo ulje, blitva, mrkva, zelena salata
*ljuska od jaja
*šipak

“Dogs do speak, but only to those who know how to listen.”
― Orhan Pamuk

Van mreže Atila

  • Hero Member
  • *****
  • Poruke: 900
  • Atila The Silent Killer
  • Member since: Mar 23, 2012

Odg: Jagnjeće, ovčije i jareće meso
« Odgovor #14 poslato: 02 Novembar, 2012, 16:42:22 »
*1/2 ovčjeglave
*škembići
*cijelo jaje
*dime začin

“Dogs do speak, but only to those who know how to listen.”
― Orhan Pamuk